Če v prihodnosti ne želite prejemati naše tehnične informacije, prosimo ODJAVITE SE S SEZNAMA
TUKAJ
(z naslova na kateri ste prejeli to obvestilo).

 
marec 2018.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Upravljiva mrežna stikala
serije Lynx
 
 

 
 

    Lynx serija robustnih upravljivih mrežnih stikal je namenjena uporabi v težkih industrijskih okoljih. Naprave so krmiljene z omrežnim operacijskim sistemom WeOS ki omogoča preprosto konfiguracijo in zagotavlja združljivost uporabnikovega omrežja za vse prihodnje razširitve z novimi napravami.

 
 


    Možni načini nastavitev in upravljanja so: preko ukazne vrstice (CLI), vgrajenega SNMP agenta za dostop z oddaljene konzole, spletnega vmesnika za upravljanje preko spletnega brskalnika, Westermo IP config orodja ali preko USB-ključa (prej pripravljena nastavitev). Naprave iz serije Lynx zagotavljajo redundanco, serijsko in optično podporo, VLAN (Virtual Local Area Network), IGMP (protokol za upravljanje Internet Group) in FRNT funkcijo (hitro okrevanje topologije omrežja). Za naprave, ki delujejo na tretjem sloju omrežja (L3) dovolijo uporabo številnih varnostnih funkcij za bolj napredne vrst omrežij, kot so požarni zid, IPSec VPN tunel (IP Security Virtual Private Network), VRRP (Virtual Router Redundancy Protocol), port forwarding, etc.

 
 


    Vse naprave v Lynx seriji izpolnjujejo standarde: CE, FC, Ex, UL, DNV, Industrial IT enabled, FM approved, Industrial Immunity, Residental Emision, Industrial Emission, Railway Trackside, On Board Rail etc. Obstajajo tudi posebne različice za eksplozijsko ogrožena okolja z IEC Ex (International), ATEX (Evropa) in C1D2 (ZDA/Kanada).

     V seriji Lynx je skupno 10 modelov (L2 ali L3) z različnim številom Ethernet portov (4 ali 8), 2 optična porta (100/1000 Mbit/s) in neobveznimi RS-232/485 serijski vmesniki (1 ali 2).

 
 


    Prednosti pred podobnimi napravami drugih proizvajalcev:
        -  velika MTBF (več kot 600 000 ur - 68 let !!),
        -  robustno kovinsko ohišje odporno na udarce in
           težke industrije pogoje,
        -  redundantno napajanje,
        -  velik obseg obratovalne temperature (-40 °C do +70 °C),
        -  hladni start (enote lahko zaženete pri -40 °C),
        -  širok razpon napajalne napetosti (19-60 VDC),
        -  montaža na DIN-letev 35 mm,
        -  neposredno nalaganje nastavitev prek vmesnika USB,
        -  digitalni vhodno-izhodni vmesnik za preprosto
           konfiguracijo sporočil za signalizacijo okvara/napaka,
        -  spremenljivi SFP optični oddajniki/sprejemniki,
        -  nizka poraba energije.


 
 


    Lynx serija v eni napravi rešuje vloge, ki bi sicer potrebovali več naprav (Serial-to-Ethernet pretvorniki, optični modem z Ethernet...) s precejšnjim prihrankom prostora, investicijskih stroškov in časa konfiguracije. V primeru da ne rabite naprednih funkcij, se lahko stroški znižajo z izbiro stroškovno ugodnih naprave iz L100 serije, kot tudi izbor optičnih oddajnikov (multimode za razdalje do 2 km, single mode za razdaljo 10 km do 120 km) ali pa tako, da izberete napravo brez optike, če standardno ethernet omrežje preko obstoječih bakrenih linij zadostuje.

Podrobnosti o napravah:
Preglejte serijo L2 Lynx mrežnih stikal
Preglejte serijo L3 Lynx mrežnih stikal
Podrobnosti o omrežnem operacijskem sistemu WeOS


 
 


Za več informacij obiščite Westermo spletno stran ali pa se obrnite na pooblaščenega Westermo distributerja, podjetje Microstar d.o.o. (e-mail).

 
Microstar d.o.o., Siget 18B, HR-10020 Zagreb, tel./fax: +385 1 3647 849
www.microstar.si  westermo@microstar.si