n o v i c e _

 
          
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spoštovani,
obveščamo vas da je Microstar d.o.o. postal distributer WESTERMO opreme za Slovenijo.
 
 


    Na voljo smo vam za brezplačno tehnično podporo in servis v obdobju garancije. Podporo in servis nudimo tudi kasneje, v celotnem življenjskem ciklu proizvoda za vso opremo Westermo, kupljeno od katerega koli Westermo distributerja. Garancijska doba za Westermo izdelke je 5 let (za vso opremo kupljeno po 01.03.2012.).
    Če potrebujete brošure, kataloge, tehnično dokumentacijo ali pomoč pri izbiri opreme za vaš projekt vam bodo inženirji podjetja MICROSTAR pomagali v najkrajšem možnem času.

 
 

    Westermo oprema je izdelana za delovanje v najtežjih industrijskih pogojih s povprečnim časom odpovedi (MTBF) več kot 500.000 ur (57 let), za aplikacije, ki zahtevajo najvišjo stopnjo zanesljivosti. Inženirji podjetja MICROSTAR imajo več kot 8 let izkušenj z Westermo opremo.
    Tako zagotavljamo najvišjo raven storitev in tehnične podpore, s tem pomagamo našim strankam, da izberejo, konfigurirajo in namestijo najboljšo rešitev za vsako posamezno aplikacijo.
    Linija izdelkov Westermo vključuje več kot tisoč različnih vrst in različic Ethernet/optičnih stikal, usmerjevalnikov, Ethernet ekstenderjev, modemov (optični, 3G/HSDPA, PSTN), in pretvornikov.

 
 

 
 
Poleg Westermo predstavljajmo še naslednja svetovno znana podjetja:

                                                  

 
  Če v prihodnosti ne želite prejemati tehnične informacije o Westermo opremi se lahko ODJAVITE S SEZNAMA TUKAJ 
                                  Microstar d.o.o. Siget 18B, HR-10020 Zagreb, Hrvatska westermo@microstar.si 
                                              tel. 00385 1 3647 849, fax. 00385 1 3636 662
www.microstar.si