Če v prihodnosti ne želite prejemati naše tehnične informacije, prosimo ODJAVITE SE S SEZNAMA
TUKAJ
(z naslova na kateri ste prejeli to obvestilo).

 
september 2016.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WeConfig - Network Configuration
Management orodje
 
 

 
 

     WeConfig je brezplačno Network Configuration Management (NCM) orodje katero poenostavnuje začetno instalacijo omrežja in tekoče vzdrževanje po zagonu omrežja. Ta poenostavitev je od velike vrednosti in za inženire ki zaganjajo omrežje in za inženire omrežnega vzdrževanja pri razširitvi omrežja.

     To orodje je razvito kakor bi omogočalo preprosto metodo omrežne komunikacije ene ali več Westermo naprav. Po namestitvi na računalnik program išče naprave ki so povezane na omrežje. Po koncu brskanja se prikazuje lista naprav in topologija omrežja. Zdaj se lahko hitro in preprosto dodelijo osnovne konfiguracijske informacije, kot so IP naslovi, a daljno konfiguracijo je mogoče narediti pristopom napravi skrozi Web ali CLI konfiguracijskega vmesnika.

 
 


    WeConfig je enostavno orodje za nadzor in diagnostiku z dodatnim konfiguracijskim sposobnostima. Da bi dosegli odpornost WeOS naprave se samodejno rekonfiguriraju, tako da se procesi, ki se opravljajo na omrežju, ostanejo nespremenjeni. Kar pomeni, da uporabnik morda ne bo saznanjen z napako. WeConfig zdaj lahko grafički prikaže neuspelo povezavo, kot in zapiše čas napake. WeConfig prav tako vključuje SNMP tramp prijavo kot in pogled na podrobnosti komunikacije kot pomoč pri diagnozi težave. Informacije vključajo status povezave na portim, hitrosti prenosa podatkov, napake, broadcast, multicast in unicast v tablični obliki.

 
 


    Ko so konfigurirane vse naprave, a omrežje je zagnano, lahko je preprosto narediti in shraniti konfiguracijske datoteke vseh naprav. V primeru da je potrebno zamenjati preklopnik ali usmeralnik ki je v zagonu, hitro nalaganje shranjene konfiguracijske datoteke rezultira hitrim popravkom omrežja. Če je dostopna nadgradnja firmware za omrežne naprave, potem se to lahko naredi na ravni sistema prek WeConfig orodja.

     Ko je omrežje aktivno, topologijo omrežja je mogoče ogledati in urejati v WeConfig-u za čim bolj jasnejše prikaz povezavnih struktur odpornega omrežja. Lastnosti naprav je mogoče enostavno prebrati, ter hitro in profesionalno dodajati dodatno opremo. WeConfig je na voljo za brezplačno uporabo na vsem Westermo omrežnim napravam z WeOS operativnim sistemom, kot in za številne druge omrežne naprave.

 


Hitra konfiguracija omrežnih komponenti varčuje čas:
   Omrežnega brskanja naprav
   Poenostavljeno in hitro dodajanje spletnih naslovov
   Lahek pristop spletno baziranem ali
    CLI konfiguracijskem vmesniku
   Preprosto nalaganje konfiguracijskih datotek
Omrežno nadgledovanje in diagnostika:
   Grafični prikaz povezavne napake
   Log funkcija za zaznavanje prekinitvi povezave
   Pregled komunikacijske statistike
Lahko vzdrževanje omrežnih komponent:
   Preprost backup in pohrana konfiguracijske datoteke
   Lahko nalaganje konfiguracijske datoteke na zamensko enoto
   Nadzorovana firmware metoda nadgradnje različice
Informacije omrežne konfiguracije so vedno dostopne:
   Avtomatsko učenje mrežne topologije
   Omrežna karta je pogodna za konfiguracijo
   Okno lasnosti naprav

 
 
Za več informacij obiščite Westermo spletno stran ali kontaktirajte s pooblaščenim Westermo zastopnikom za Slovenijo, podjetjem Microstar d.o.o. (e-mail).

 
Microstar d.o.o., Siget 18B, HR-10020 Zagreb, tel. +385 1 3647 849, fax. +385 1 3636 662
www.microstar.si westermo@microstar.si