Če v prihodnosti ne želite prejemati naše tehnične informacije, prosimo ODJAVITE SE S SEZNAMA
TUKAJ
(z naslova na kateri ste prejeli to obvestilo).

 
oktober 2016.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wolverine - Ethernet linijski extenderi
za industrijska nevarna okrožja
 
 

 
     Westermo je dodal pomembne razširitve svoje palete kompaktnih in zelo zanesljivih Ethernet linijskih extenderjev. Wolverine serija naprav je razširjena s tremi novimi napravami, namenjenim za uporabo v industrijsko nevarnim conam.

    Wolverine serija naprav je zdaj v popolnosti certificirana s stran neodvisnih akreditacijskih ustanov za ATEX/IECEX norme od BASEEFA, zaradi česar so ti izdelki kot nalašč za uporabo na skrajnem robu Ethernet omrežja, kjer se lahko občasno pojavijo eksplozivne razmere.

 
 


   Wolverine naprave uporabljajo SHDSL tehnologijo za vzpostavljanje zveze z velikimi hitrostmi med Ethernet omrežji z uporobo že obstojočih bakrenih vodnikov. S tem je omogočeno občutno varčevanje pri namestitvi novih sistemov komunikacije, kjer bi bila sicer edina možnost optična mreža. Naprave imajo možnost hladnega vžiga na -40 °C in dela na konstantni temperaturi okolice 70 °C in ne potrebujejo odprtin za hlajenje ohišja. V takšnih delovnih pogojih rubusna spojka za namestitev na DIN letev in kompaktnost omogočata hitro in enostavno namestitev.

   Zanesljivost in odpornost sta na teh oddaljenih lokacijah ključni, saj so možnosti vzdrževanja omejene in so okvare mreže pogosto kritične za delovanje celotnega sistema. Westermo zagotavlja vodilne vrednosti MTBF v industrijskih pogojih, ki presegajo 500.000 ur po MIL-HDBK-217F standardu.

   Operativni sistem WeOS Wolverine napravam ponuja širok okvir IP omrežnih standardov, ki omogočajo vzpostavitev odpornih in fleksibilnih omrežij. Razvit z namenom, da bi se omogočila ponudba medplatformskih in od prihodnosti neodvisnih rešitev, WeOS prinaša edinstveno raven varnosti in omogoča, da so Wolverine naprave del point-to-point omrežja, multidrop omrežja ali redudantnega obroča.

    V primeru motnje na liniji ali strojni opremi je edinstvena Westermo FRNT tehnologija sposobna ponovno konfigurirati veliko omrežje. Wolverine serija je transparentna za multicast naslavljanje, omogoča VPN pass-through IPSec in se lahko uporablja s protokoli, kot so Modbus/TCP in PROFINET I/O. Prav tako je na voljo funkcija LFF (Link Fault Forward), s pomočjo katere se stanje povezave Ethernet pošlje preko povezave SHDSL med dvema napravama.

   Wolverine družina naprav je oblikovana in se proizvodi v Westermovim tehniškim tovarnam na Švedskem. Tovarne redno obiskajo revizori kakovosti iz velikih globalnih korporacij, ki zagotavljajo spoštovanje že visokih standardov izdelave in jih še izboljšujejo.

 
 


Za več informacij obiščite Westermo spletno stran ali kontaktirajte s pooblaščenim Westermo zastopnikom za Slovenijo, podjetjem Microstar d.o.o. (e-mail).

 
Microstar d.o.o. Siget 18B, 10020 Zagreb, tel. +385 1 3647 849, fax. +385 1 3636 662
www.microstar.si westermo@microstar.si