Če v prihodnosti ne želite prejemati naše tehnične informacije, prosimo ODJAVITE SE S SEZNAMA
TUKAJ
(z naslova na kateri ste prejeli to obvestilo).

 
maj 2018.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lynx upravljiva stikala - rešitev
za industrijska nevarna okolja
 
 

 
 

Lynx serija je izpopolnjena z 10 novih naprav namenjenih za vgradnjo v industrijska nevarna okolja (EX zone).


    Lynx serija upravljajočih preklopnikov je razširjena z 10 novih naprav, ki izpolnjujejo zahteve za uporabo v industrijskih nevarnih okoljih, kaj je potrjeno s certifikatom od strani renominiranih neodvisnih akreditacijskih hiš, in to za Class 1 Division 2 od strani FM Aprovals, in za ATEX/IECEx od strani Baseefa. Zaradi tega so naprave popolnoma primerne za uporabo na koncu Ethernet omrežja, katera se včasih ali vedno nahaja v eksplozivnoj atmosferi. Prav tako cela serija naprav je odobrena in za uporabo v pomorstvu od strani DNV-a in je tudi primerna za uporabo na morju.

 
 

    Optični oddajniki so tudi certificirani za delo v industrijskih nevarnih okoljih, in jih je mogoče uporabljati z Lynx napravam, ki imajo optične vhode.

   Novost v ponudbi so tudi optični oddajalniki z DDM (Digital Diagnostic Monitoring) funkcijo, poznato kot in DOM (Digital Optics Monitoring), katera ponuja možnost nadzora parametrov oddajalnika; kot so moč optičnega vhoda/izhoda, temperatura, tok laserja in napetost odajalnika. Vse to v realnem času.

 
 

IECEx certifikat, Baseefa     ATEX certifikat, Baseefa     Class 1 Div 2 certifikat, FM Approvals     DNV certifikat

 
 


    Westermo ima v ponudbi tudi druge vrste naprav ki izpolnjujejo ATEX certifikate, in jih je mogoče uporabljati v industrijskih nevarnih okoljih (v prvi vrsti se to odnaša na naftne i plinske komplekse). Lahko si jih ogledate tukaj.

 
 


Za več informacij obiščite Westermo spletno stran, ali pa se obrnite na pooblaščenega Westermo distributerja, podjetje Microstar d.o.o. (e-mail).

 
 

Prosimo, sporočite nam, ali želite v prihodnosti prejemati naše tehnične informacije:
 
 
    
 
Microstar d.o.o., Siget 18B, HR-10020 Zagreb, tel./fax +385 1 3647 849
www.microstar.si westermo@microstar.si